СЈЕДНИЦА КАТИХЕТСКОГ ОДБОРА У БАЊИ ВРУЋИЦИ

У Бањи Врућици 22 и 23.10. т. г. одржана је сједница Катихетског одбора, којом је предсједаво Сједницу је отворио предсједник Катихетског одбора Његово преосвештенство господин Хризостом, епископ бихаћко-петровачки.

Сједницу је отворио предсједник Катихетског одбора Његово преосвештенство господин Хризостом, епископ бихаћко-петровачки. Поздравио је све присутне чланове Катихетског одбора и пожелио успјешан рад. Како је протојереј-ставрофор Нико Тошић, парох тузлански због болести спријечен да дође на сједницу, Предсједник и сви чланови Катихетског одбора упутили су искрене молитве и жеље о. Ники за брзо оздрављење.

Предсједник Катихетског одбора Његово преосвештенство господин Хризостом прочитао је дневни ред који је усвојен од стране чланова Катихетског одбора.

1. Читање записника са претходне сједнице:

2. Осврт на одржана стручна савјетовања- семинаре и извјештај координатора о томе:

3. Приједлог НПП-а вјеорнауке на бази два часа за средње школе:

4. Под разно:

– Нарочита пажња указана је на израду новог НПП-а за средње школе.

Јереј Синиша Шаренац је истакао да ова комисија у саставу: јереј Синоша Шаренац (предсједник комисије), мр Славољуб Лукић, ђакон Невен Маринковић и г-ђа Александра Срдановић имала радни састанак одржан у Сарајеву 14.августа т.г. и саставила нацрт Наставног плана и програма на бази два часа за средње школе.

Ово понуђено рјешење разматеано је и допуњено на овој сједници Катихетског одбора.

One Reply to “СЈЕДНИЦА КАТИХЕТСКОГ ОДБОРА У БАЊИ ВРУЋИЦИ”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.