Благословом Његовог Преосвештенства Епископа зворничко-тузланског г. Фотија најављујемо 6. по реду Светосавски омладински камп при Манастиру светога Николе на Озрену.

Предвиђено је одржавање три групе у трајању од по седам дана у ритму субота-субота. Камп ће се одржати у периоду од 09-30. јула 2022. Рок за пријаву је 1.јул​.

1. група: од 09-16. јула;
2. група: од 16-23. јула;
3. група: од 23-30. јула.

Полазници кампа су дечаци и девојчице узраста од 13-15 година. Групу чини укупно 25 полазника који ће биће у прилици да се у пријатној атмосфери кроз дружење, песму и игру као и друге видове активности упознају са богослужењем Цркве. Такође жеља је да на креативним радионицама унапреде своја знања о вери као и о многим важним културолошким темама, као и да се еколошки едукују о важности заштите и очувања придоре, те да се кроз уметничке радионице поспеши креативност код њих.
У току слободног времена полазници ће имати прилику да време проведу бавећи се спортом, играјући друштвене игре, гледајући документарне филмове, упознавајући се са историјским и културним благом Озрена. За полазнике кампа организовани су и педагошки излети.

За пријаву и детаљне информације обратити се:

Координатор програма, свештеник Срђан Радмановић
Број телефона 00 387 65/386–451
sergijeradmanovic@gmail.com

Извор: Епархија зворничко-тузланска